Google

jueves, 18 de agosto de 2011

La botiga de vins de DEVINSSI a Gratallops

Castellano - English

Benvolguts amants del vi i turistes del vi,
Fa uns mesos us vam avisar sobre la reobertura de la botiga de vins del Celler Devinssi al poble de Gratallops (DOQ Priorat). L’adreça és carrer Piro, 52, just a l’entrada al poble. A les hores d’obertura (dissabte i diumenge 10.30-14.00) es pot tastar i comprar vins de Devinssi.
Tanmateix aquest mes hem ampliat la nostra oferta de productes provinents dels cellers agermanats. Us presentem DIVIÑO, un blanc albariño de la DO Rias Baixas. Curiosament, el revestiment de l’ampolla de DIVIÑO es va idear i es va dissenyar a Gratallops, al Celler Devinssi per Josep Roca, propietari de la marca DIVIÑO. El núvol que surt a l’etiqueta es va fotografiar des de la roca de Siurana mentre passava per damunt del Priorat.
A més, hem estrenat uns mobles nous per col·locar millor els productes i per tastar vins més còmodament. A la botiga podeu trobar la informació sobre l’apadrinament de les vinyes – una iniciativa que vam llençar enguany i ja té els seus fruits: als primers padrins ja se’ls ha lliurat el seu vi i queda poc perquè rebin el seu primer o segon butlletí informatiu personalitzat. Padrins, animeu-vos a visitar els vostres ceps custodiats! La propera oportunitat de cuidar-los és per la verema a la segona meitat d’aquest setembre.
Aquest estiu estem força enfeinats amb les visites al celler i a les vinyes. Hem fet uns quants tastos de vins, unes magnífiques sortides a les vinyes, alguns fins i tot han recorregut la ruta del vi pels camins de Gratallops, que també passa per la nostra botiga. Com que les visites al Celler Devinssi són sempre concertades, per acordar la data i l’hora, podeu deixar la vostra consulta a la nostra web: visites al celler.
Viticulturalment vostre, Celler Devinssi

botiga vins gratallops wine shop priorat spain Josep Rocabotiga vins gratallops wine shop priorat spainrosita cervesa tarragona artisanal beerbotiga vins gratallops wine shop priorat spain olive oilbotiga vins gratallops wine shop priorat spain albarino 01botiga vins gratallops wine shop priorat spain devinssi botiga vins gratallops wine shop priorat spain albarino 02botiga vins gratallops wine shop priorat spain albarino 03

No hay comentarios: