Google

lunes, 19 de diciembre de 2011

Apadrinament de vinyes © (un regal excel·lent de Nadal) cada vegada més present a la premsa

idea regal Nadal regalo Navidad Christmas gift

El dia 14 de setembre de 2011 el diari ARA.CAT va publicar els apadrinaments de vinyes a Gratallops (Celler Devinssi) entre els exemples de bones pràctiques en el sector agropecuari.
Cal esmentar que els padrins que ja s’han subscrit i obtingut els seus regals ens envien agraïments i encoratjaments perquè avancem amb aquest projecte. El creixement de l’interès per aquest regal ha estat sobretot notable de cara a les festes nadalenques. Ens arriben missatges de gent que vol aprofitar aquesta idea original de regal de Nadal.
Voleu unir-vos-hi? Voleu regalar alguna cosa memorable a un familiar, la vostra parella o un amic? Voleu fer un regal de Nadal que duri tot l’any i culmini en una visita al nostre celler i a les nostres vinyes a Gratallops, DOQ Priorat?
Consulteu les fórmules del vostre regal nadalenc (apadrinament de vinyes) a la plana web de la botiga de vins i gourmet Taula Selecció.
Més experiències amb ceps i oliveres
Es podria omplir la taula amb productes catalans, de qualitat i arribats com a contrapartida d’apadrinaments?
Segurament faltarien alguns productes bàsics, però de ben segur que la taula faria patxoca. Tampoc no hi faltarien dos productes tan mediterranis com l’oli i el vi. La cooperativa Soldebre, de Tortosa, i el Celler Devinssi, de Gratallops, al Priorat, ofereixen la possibilitat d’apadrinar oliveres i vinyes, respectivament.Enllaç
La cooperativa Soldebre ofereix apadrinar oliveres mil·lenàries, una iniciativa que va sorgir per protegir aquests arbres monumentals, i que amb una quota anual de 60 euros permet als padrins rebre a canvi l’oli d’aquestes oliveres.
Al Priorat, el Celler Devinssi va decidir apostar també per aquesta fórmula en detectar l’interès creixent dels amants del vi per conèixer de primera mà el celler i les vinyes.
Amb l’adopció dels seus ceps de Gratallops, Devinssi ofereix a canvi descomptes, visites i ampolles amb etiquetes personalitzades del seu vi DOQ Priorat.

No hay comentarios: