Aquest ha estat un any molt especial. Us recordeu de les nostres fotos de les vinyes verolant al juliol? La sufocant calor de l’agost va accelerar la maduració dels raïms, per tant alguns trossos de Gratallops (DOQ Priorat) van assolir perfectes condicions per ser collits a finals d’agost – principis de setembre. Malgrat les poques pluges enguany hem veremat unes quantitats impressionants de garnatxa, carinyena i cabernet sauvignon.
Tradicionalment, la verema al Celler Devinssi s’ha dut a terme manualment sota la vigilància del vitivinicultor i enòleg Josep Roca. Uns quants dels padrins de les nostres vinyes hi han pogut participar amb molt d’entusiasme i aprofitar el moment per fer enoturisme i conèixer millor els paisatges, la cultura i la gastronomia del Priorat. Per als veremadors hem organitzat tastos especials de maridatge dels nostres vins amb els plats típics de la zona dirigits pel nostre sommelier col·laborador Patricio Ramos i el celebèrrim xef Xavier Ribot.
Us animem a visitar el nostre celler a Gratallops, DOQ Priorat i a descobrir els meravellosos paisatges sota la Serra de Montsant.
Enoturisticament Vostre,
Celler Devinssi
Grape harvest in Gratallops, DOQ Priorat, Devinssi Winery 2011, a set on Flickr.
No hay comentarios:
Publicar un comentario