Google

miércoles, 8 de junio de 2011

Presentació de "Salou Cup 2011"

Andrey Xepkin, Francesc Roca i Josep Roca amb la Copa de Salou 2011Castellano - English

El 06 de juny de 2011, el Museu i Centre d’estudis de l’esport Dr. Melcior Colet, va ser la seu a on es va presentar el Trofeu Internacional d’handbol cadet Salou Cup 2011, que es disputarà en aquesta ciutat de la Costa Daurada des de el 30 de juny fins al 3 de juliol.
El trofeu dirigit i organitzat per l’Andrey Xepkin, ex jugador del F.C. Barcelona amb un palmarès impressionant, comptarà amb la participació de 8 dels millors equips cadets d’Europa una veritable “Champions”.
Després de la presentació i de les paraules del Sr. Alcalde de Salou, Pere Granados, de l’Ivan Tibau, Secretari General de l’Esport i l’Andrey Xepkin, es va procedir al sorteig de les eliminatòries amb la col·laboració del Senador Josep Maldonado, president d’Esport Solidari Internacional. En acabar l’acte es va fer un tast de vins ofert per Taula Selecció i el Celler DEVINSSI, del Priorat juntament t amb una degustació de pernil de Guijuelo de la marca Simón Martín Nieto, patrocinadors del Trofeu.
Es van tastar Mas de les Valls 2008 DOQ Priorat, Cava Parató Brut i Diviño Albariño de Rias Baixas.
A l’acte van assistir el secretari tècnic de la secció d’handbol del F.C. Barcelona, Enric Masip, el President de la Federació Catalana d’Handbol, Tomàs Moral i d’altres personalitats.

No hay comentarios: