Google

domingo, 16 de octubre de 2011

Turisme del vi i la Castanyada a Gratallops, DOQ Priorat – Celler Devinssi

Castellano - English

Un cop acabada la verema, pren més força la tardor al Priorat, quan les fulles de les vinyes comencen a engroguir-se i a envermellir-se. Arriba l’època de la Castanyada, amb el vi dolç, els panellets, moniatos, caquis... amb el protagonisme de les castanyes cuites.
El pont de la Castanyada (29 d’octubre – 01 de novembre) d’enguany és una bona oportunitat de fer país i fer una sortida al Priorat tardorenc amb els seus paisatges de destacada bellesa: caminar entre les terrasses i costers de pissarra amb vinyes reposant després de la verema, conèixer la gent que treballa aquesta terra i – evidentment – tastar i comprar vi a peu del celler.
La nostra botiga de vins obrirà durant tot el pont de la Castanyada al matí i a la tarda. En aquells dies a tots els visitants del Celler Devinssi i de la nostra botiga de vins us convidem a una copeta de vi ranci del Priorat si compreu vi o feu una visita al celler.
Per sol·licitar una visita al Celler Devinssi, premeu aquí. Per poder localitzar-nos a Gratallops aquí teniu el plànol d’accés.
Us esperem aquí a Gratallops i us desitgem una bona Castanyada!
Enoturisticament vostre,

No hay comentarios: